Routebeschrijving Canicross Amsterdam - Amsterdamse bos :

Inschrijving en veterinaire controle is tussen 8.30 en 9.30 in de serre van de Manegerie gelegen aan de achterkant van de Amsterdamse Manege. Adres: Nieuwe Kalfjeslaan 25, 1182 AA Amstelveen.

 

Parkeren op de parkeerplaats Emmakade aan het eind van de Nieuwe Kalfjeslaan. NIET op het kleine parkeerplaatsje bij de manege zelf omdat dat bestemd is voor de klanten van de manege!

 

1. Als je komende vanaf de ringweg A10  afslag het VU ziekenhuis (S108) neemt linksaf de Amstelveenseweg volgen tot je bij de tweede grote kruising met stoplichten bent.

 Hier ga je rechtsaf over het spoor de Nieuwe Kalfjeslaan op.  Je ziet nu aan de rechterkant de inmiddels bekende canicrossposter hangen. De weg volgen totdat je bij een grote vierkante parkeerplaats bent, de P plaats Emmakade. Hier parkeren en de bordjes inschrijving /veterinaire controle volgen.   

 

2.Als je komende van de A9 afslag Amstelveen ( stadshart noord) neemt de Keizer Karelweg volgen. Deze gaat over in de Amsterdamseweg. Bij de kruising met stoplichten linksaf de Nieuwe Kalfjeslaan volgen en verder zoals bij 1. beschreven.